Platform C: Kom verder >>>

Kom langs en Kom verder!

Kunstuitleen Amstelveen, Volksuniversiteit Amstelland en Muziek- en Dansschool Amstelveen bundelen hun krachten en slaan de handen ineen als Platform C. De nieuwe naam werd zaterdag 9 september tijdens de Open Dag bekend gemaakt door D66-wethouder van Cultuur, Maaike Veeningen, en directeur Platform C, Marcel Jansen.

De C staat voor cultuur, creativiteit en communicatie. “Door het bundelen van onze krachten hopen we groter en sterker te worden”, zo sprak Marcel Jansen (voorheen directeur van Muziek- en Dansschool Amstelveen). Echter, omdat de drie organisaties ieder voor zich ‘sterke merken’ zijn, zullen ze voorlopig ook nog onder hun eigen namen bekend blijven – bijvoorbeeld met hun websites. De nieuwe naam Platform C geeft uitdrukking aan de combinatie van kunst, muziek, dans, theater of educatie die nu in een nauwere, krachtige samenwerking in één cultureel ‘huis’ te vinden is.

De drie instellingen gaan dus voortaan samen sterker verder, waardoor klanten van Muziek- en Dansschool Amstelveen, Kunstuitleen Amstelveen en Volksuniversiteit Amstelland eenvoudiger gebruik kunnen maken van het brede aanbod. “De Volksuniversiteit heeft bijvoorbeeld een groot aanbod aan kunsthistorische en creatieve cursussen, dat ook interessant kan zijn voor de andere gebruikers van ons pand. Verder gaan we de balies samenvoegen en beeldende kunst nog meer de ruimte geven in de inrichting, zodat het gebouw gebruikersvriendelijker en uitnodigender wordt”, aldus Marcel Jansen.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen