Popavond summer kick-off bij P60

Popavond summer kick-off // De zomer staat voor de deur
De aftrap van jouw zomer is alvast voor je ingevuld! 26 juni om 20:00 de Popavond van Platform C l Muziek- en Dansschool Amstelveen. Er komen hele diverse acts voorbij, van dampende soul tot vette funk & pop. Eén ding is zeker: deze Popavond mag jij niet missen!
>> Tickets zijn binnenkort in de voorverkoop 5 euro: p60.nl aan de zaal 7 euro

Om vast in de stemming te komen stellen we graag onze popbands aan je voor:

Sambabeats & More…..
De slagwerkgroep onder leiding van Rob van den Oever heeft altijd iets moois in petto. Deze crème de la crème van leerlingen zorgt voor een show in tropische sferen, Copacabana-style. Dus laat je overdonderen door sufdo’s, a gogo’s, repenique’s en alle andere instrumenten die onder handen worden genomen! Doe alvast je feestslippers aan!

James Pink
James Pink toont geen genade op het podium … Dit ensemble van jonge instrumentalisten voert groovy hits uit in een breed scala van stijlen en tijdperken. Muziek van onder andere Michael Jackson, Stevie Wonder en hedendaagse artiesten zoals George Ezra en Ed Sheeran (om er maar een paar te noemen). Laat je maar verrassen door deze groep jonge leeuwen on stage op 27 juni!

Reboot
Reboot bestaat inmiddels al bijna 3 jaar, ooit begonnen als Rizzo bij Regien Gorter en nu omgedoopt naar Reboot bij Peter Bergman. Het repertoire gaat van rock naar pop naar soul naar funk. De band bestaat uit:
Wicky Lekanne Deprez – Zang
Nienke Hinderks -Basgitaar
Danielle van der Kooij – Keyboard
Kian Sie – Gitaar
Leeroy Zschuschen – Drums

Big Time
Naast de vaste Popavonden op de muziekschool speelde Big Time ook op tijdens het Stadspleinfestival, nam deel aan het Prinses Christina Concours, speelde voor Stichting T Podium en stond in het voorprogramma’s van Ntjam Rosie, ‘Miles Rock’s’ en Hans Dulfer in P60. De groep speelt jazz met verschillende invloeden uit de jazz rock en fusion. Het repertoire bevat bewerkingen van stukken van o.a. Miles Davis, Oliver Nelson, Marcus Miller en Herbie Hancock.
Big Time lineup:
Aisha Boering: zang
Daniel vd Eijnatten: alt sax
Gijs van Leeuwen: gitaar
Tim Povel: toetsen
Timo Jobse: drums
Joost van Middelkoop: drums

Se7en
Se7en is een echte kameleon! Deze band schakelt net zo makkelijk van funk naar heavy rock, als van disco naar punk. Met Isabella, Thomas, Robert, Fabrice en geweldige frontzangeres Laura wordt het ook nu weer een rollercoaster in P60. Dus… be there or be square op 27 juni!

Traffic Jam Acoustic
Dit is Traffic Jam Acoustic onder leiding van Theo Boddeke!
Met een strakke band, 3 zangeressen en maar liefst 8 strijkers brengen ze swingende popnummers ten gehore. Laat je verrassen door deze bijzondere samenstelling met hun eigen unieke arrangementen & sound! Trek je dansoutfit aan en geniet!

Traffic Jam Acoustic
Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen