Musicalklas MDA danst in A Broadway Adventure

Op zondag 12 november mag onze musicalafdeling het concert A Broadway Adventure van Harmonie Orkest Amstelveen, i.s.m. Stanley Burleson ondersteunen met dans. Het is een eenmalig uniek concert in de Grote Zaal van Schouwburg Amstelveen. Het thema is Broadway! Met muziek, zang en dans boeiend van begin tot eind.

A_Broadway_Adventure

Het is een avontuur van twee zangers/dansers (Renée en Jochem, bekend van o.a. de musical Razend) die hun geluk op Broadway gaan beproeven. Onderweg komen zij Stanley Burleson tegen die hen de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. Uiteindelijk beslist hij ook of ze het gaan halen of niet.

Harmonie Orkest Amstelveen is gewend om grote concerten te geven waarvan de kwaliteit hoog is. Voor de zang en dans hebben zij o.a. niemand minder dan Stanley Burleson weten vast te leggen. Zijn specialiteiten passen perfect in het Broadway thema, met o.a. Mr. Bojangles, stukken uit Saturday Night Fever en 42nd Street.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen