MusicalVibes: ‘Amstelveen laat met deze Legally Blond zien dat de jeugd de toekomst heeft.’

Afgelopen zondag voerden exact 100 musicalleerlingen van de Muziek- en Dansschool Amstelveen tweemaal de musicalproductie Legally Blond op in de Kleine Zaal van de Schouwburg Amstelveen. Na afloop van deze spetterende voorstelling werd iedereen verrast met een veelbelovende mededeling.

Na maandenlang hard repeteren was het afgelopen zondag dan eindelijk zo ver: de uitvoering van de musical Legally Blond met voorprogramma! Alle 100 leerlingen stonden te stralen in een uitverkochte Kleine zaal van de Schouwburg Amstelveen.

Een cast van 21 getalenteerde leerlingen tussen de 12 – 18 jaar voerden de musical Legally Blond op. Voorafgaand aan deze hysterische musicalproductie voerden alle musicalleerlingen van de MDA een revue op met als titel ‘Amerika’. Liedjes uit musicals als Titanic, A chorus line en High school musical kwamen voorbij. Het enthousiasme en het talent spatte van het podium: zowel de leerlingen zelf als het publiek hebben enorm genoten van de voorstelling.

 

legally blondNa afloop van de laatste voorstelling had het team een vreugdevolle mededeling voor iedereen. Vanwege het grote succes van dit jaar en het heugelijke feit dat de musicalafdeling binnenkort 10 jaar bestaat, is er besloten om komend seizoen feestelijk af te sluiten met drie voorstellingen van de musical Hairspray. Het wordt een onweerstaanbare feel-good show vol aanstekelijke muziek en dans!

Wil jij ook stralen in een musical? Kan je zingen, dansen en acteren? Ben je tussen de 10 – 18 jaar? Geef je dan op voor de audities voor de musical Hairspray door een mailtje te sturen naar musical@muziekschoolamstelveen.nl.

 

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen