Missie

MDA schept het juiste klimaat, waarin iedere deelnemer de kans heeft om het beste uit zichzelf te halen op het gebied van muziek, dans en theater. Dat bereiken we door het geven van lessen en cursussen, door het organiseren van samenspel en door het creëren van een podium voor alle deelnemers. Daarbij letten we scherp op de ontwikkelingen die we waarnemen in de maatschappij rondom ons en sturen we waar nodig onze werkwijze bij.

Visie

Wie zijn wij?

Voor ons staat passie voor muziek, dans en theater voorop. En vooral ook de passie om onze liefde voor muziek en dans over te dragen. Omdat we weten dat muziek en dans emotionele en sociale ontwikkeling stimuleert en dat creatieve kwaliteiten dankzij muziek en dans meer kans krijgen tot ontplooiing te komen. Daarom willen wij zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen ermee in aanraking brengen. Zo borgen we het muziek-, dans- en theaterklimaat in Amstelveen en omgeving.

Voor ons staat passie voor muziek, dans en theater voorop. En vooral ook de passie om onze liefde voor muziek en dans over te dragen. 
Wat bieden we?

Een gevarieerd aanbod van lessen die aansluiten bij de behoefte van de burger. Ons 60-koppige team van professionele musici/docenten staat – samen met alle ondersteunende medewerkers – in de startblokken om individuen persoonlijk te begeleiden in hun muzikale en dansante ontwikkeling. We leren hun om een instrument te bespelen, te dansen of te acteren. We leren hun te luisteren naar anderen door heel veel samen te spelen. En we organiseren heel veel optredens voor hen.

Wat verwachten we van onze deelnemers?

Deelnemers willen graag ontdekken of muziek, dans en theater bij hen past. Of ze zijn al in hun hart geraakt door het vonkje van muziek, dans, toneel of musical. Daarom volgen zij bij ons lessen en samenspel. Om thuis iedere dag een stukje verder te komen op het instrument van hun dromen, de sterren van de hemel te zingen, of dansend als een vlinder door het leven te gaan. 

Waar vinden geïnteresseerden ons?

We opereren waar we nodig zijn. Soms komen we op scholen. Of de deelnemers komen naar onze school aan het Stadsplein, in het hart van Amstelveen. Ook hebben we een dependance aan Orion 1b, in partnerschap met basisscholen en kinderopvang. En we bewegen ons in de stad en organiseren daar optredens. We komen elkaar tegen!

Deel deze pagina

Share with your friends


Submit
Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen