Verhuurmogelijkheden

Bent u op zoek naar een unieke en inspirerende omgeving voor uw bijeenkomst of activiteit op een uitstekend bereikbare plek in Amstelveen? Dan bent u bij Muziek- en Dansschool Amstelveen aan het juiste adres. Of het nu gaat om de verhuur van een lesruimte, het regelen van muzikale workshops of het organiseren van een origineel familiefeest. Muziek- en Dansschool Amstelveen biedt als klantgerichte en professionele organisatie een scala aan verhuurmogelijkheden. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden, we zijn te bereiken via e-mail: verhuur@muziekschoolamstelveen.nl, of telefonisch op 020 – 647 14 57.

Unieke omlijsting

Voor de omlijsting van uw activiteit kan Muziek- en Dansschool Amstelveen bijzonder maatwerk bieden. Onze school heeft diverse ensembles, orkesten, koren en dansgroepen die met plezier een bijdrage aan uw activiteit verzorgen. U kunt hiervoor contact opnemen met Ellen van Dam, coördinator verhuur.

Jaarlijks organiseren we zelf meer dan 300 voorspeelavonden en andere uitvoeringen, zoals popavonden en ensemble-voorspeelavonden. Voor de leerlingen is dit niet alleen leerzaam, maar ook uitermate spannend.

Houdt u rekening met deze voorwaarden:

  • Een aanvraag dient minimaal 2 maanden van tevoren bij ons binnen te zijn;
  • Tijdens schooltijd kunnen jonge leerlingen niet optreden;
  • Tijdens het optreden dient exclusieve aandacht voor onze leerlingen gegarandeerd te zijn;
  • De bijdrage voor optredens komt ten goede aan de Stichting Vrienden van Muziek- en Dansschool Amstelveen.

Voor meer informatie:
Wouter Wierda, coördinator verhuur
E-mail: verhuur@muziekschoolamstelveen.nl
Telefoon: 020-6471457

Deel deze pagina

Share with your friends


Submit
Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen