Stadsplein

In de loop der jaren is het aanbod dat we brengen natuurlijk veranderd. Was het in eerste instantie muziek, al snel kwam de dans erbij. Muziek werd uitgebreid met nieuwe genres: pop en jazz. Van de dans kom je weer bij musical, en zo is ook toneel in de school is erbij gekomen. Nog een stapje verder misschien, en we maken de decors en de kostuums en schrijven ons eigen verhaal. Niet alleen meer in ons hoofdlocatie aan het Stadsplein, maar ook bij scholen en kinderopvang kunt u ons nu vinden. Wij hebben een dependance op Orion.

Hoofdgebouw en administratie
Stadsplein 99, 1181 ZM Amstelveen
Telefoon: 020 – 647 14 57

Voor openingstijden en bereikbaarheid zie contact.

Dependance Orion

Op onze dependance Orion 1b bieden wij diverse groepslessen en instrumentale lessen. Voor de groepslessen kunt u direct intekenen, ongeveer 2 weken voor aanvang ontvangt u per email bericht over de plaatsing. Voor de instrumentale lessen schrijft u uw kind in bij het betreffende instrument en kunt u aangeven dat u voorkeur hebt voor plaatsing op Orion.

Locatie Orion
Orion 19, 1188 BZ Amstelveen
Telefoon: 020 – 647 14 57

Deel deze pagina

Share with your friends


Submit
Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen