Inschrijven is te allen tijde mogelijk. De informatie over de korte cursussen vindt u op onze website www.muziekschoolamstelveen.nl en in de doelgroepflyers die op de school beschikbaar zijn. Aanmelden voor een korte cursus geschiedt bij voorkeur via de website, maar kan ook door inlevering van een ingevuld en ondertekend inschrijfformulier. Bij aanmelding komt u (of uw kind) op de lijst te staan. Telefonisch of per email aanmelden is niet mogelijk.

Twee weken voor aanvang van de cursus krijgt u bericht of u geplaatst bent, of de cursus volgeboekt is of dat de cursus geannuleerd is. Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding. Drie weken na de start van de cursus sturen wij de rekening naar uw huisadres. Gelieve deze binnen 2 weken te betalen. Eenmaal begonnen met de cursus, verplicht u zich om het gehele cursusgeld te voldoen. Kosteloos annuleren is alleen mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Op korte cursussen wordt geen korting gegeven. Indien u zelf een les mist, wordt deze niet ingehaald. Is de docent een keer door omstandigheden afwezig, dan zorgt hij/zij voor een inhaalles. Bij de korte cursussen worden geen proeflessen gegeven.

Deel deze pagina

Share with your friends


Submit
Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen