Aanmeldprocedure

Inschrijven kan gedurende het hele jaar. De lessen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrijkomt. In dat geval neemt de betreffende docent contact met u op.

Hoe werkt het?

Maak gebruik van de ‘zoek je cursus’ button in de menu’s muziek, dans of theater en maak een selectie op basis van discipline, leeftijd, duur of locatie.
Kies vervolgens op de pagina van de cursus de gewenste module en volg de stappen van inschrijven.

Je kunt ook gebruikmaken van een papieren inschrijfformulier, deze is hier te downloaden, of af te halen bij de balie van Muziek- en Dansschool Amstelveen. Deze formulieren zijn ook te gebruiken in geval van wijziging en annulering.

MDA_Aanmeldingsformulier_2019-2020

Click here for a version of the English application form

Jaarcursus

Inschrijving voor een instrumentale of vocale les is voor de duur van een heel cursusjaar. De lessen starten meestal direct na de zomervakantie. Het kan voorkomen dat de belangstelling te groot is en belangstellenden op een wachtlijst worden geplaatst. Het is lastig om aan te geven hoe lang de wachttijd is, aangezien kinderen in groepjes worden geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau.

Korte cursus

Een inschrijving voor een korte cursus is eenmalig en voor de duur van de cursus. Ongeveer twee weken voor aanvang van de cursus ontvangt u bericht. Mocht het niet mogelijk zijn deel te nemen aan de aangegeven cursus, dan wordt uw inschrijving automatisch doorgeschoven naar de eerstvolgende mogelijkheid. Korte cursussen beginnen in oktober, januari en april (tenzij anders vermeld).

Deel deze pagina

Share with your friends


Submit
Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen