Zang Vocal Coaching

je stem, dat ben jij (pop/jazz)

Er is geen instrument zo persoonlijk als je stem. Bij zangles hoef je geen extra instrument mee te nemen, want je bent je eigen instrument! Je gaat de mogelijkheden van je stem ontdekken. Door het oefenen vergroot je je bereik. We werken aan je klank en je presentatie. Je zingt niet alleen de noten, je vertelt een verhaal en neemt je publiek  mee. Persoonlijkheid en stem gaan hand in hand. Met de ontwikkeling van je stem groei je zelf ook. Samen met je docent vind je je eigen stem en het repertoire dat daarbij hoort.

Speciaal voor volwassenen bieden wij 10 losse lessen aan op afspraak met de zangdocent. Handig als je niet elke week een les kunt volgen.

Je zingt niet alleen de noten,
je vertelt een verhaal en neemt je publiek  mee.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Zang/vocal coaching | vanaf 12 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen