Voorbereidend viool 4-6 jaar

Vriendjes worden met de viool

Al direct bij de eerste les krijgt onze violist een echte viool in handen. En daar gaan we op strijken. Belangrijk. Eerst de losse snaren met de strijkstok goed aanspreken. Lukt dat, dan komt de linkerhand erbij. De vingers van de linkerhand moeten leren om soepel en ontspannen hun werk te doen. Dan is het nog maar een kleine stap naar het eerste liedje. Alleen en samen met anderen. Hoe het liedje er in muziekschrift uitziet, komt daarna aan de orde. We werken door middel van muziekspelletjes aan het gehoor en het gevoel voor ritme, we leren de fantasie te gebruiken en het instrument goed te hanteren.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Voorbereidend viool | 4-6 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

€ 520.00
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER MUZIEKCURSUSSEN VOOR DE KLEINSTEN 0-6 JAAR:

We werken door middel van muziekspelletjes aan het gehoor en het gevoel voor ritme, we leren de fantasie te gebruiken en het instrument goed te hanteren.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen