Voorbereidend piano 5-6 jaar

Spelen met de witte en zwarte toetsen

In de voorbereidende lessen piano wordt meteen met twee handen gespeeld. Dat begint natuurlijk heel eenvoudig, maar al snel klinken de eerste mooie geluiden en liedjes. Er wordt ook samengespeeld. Afwisselend doet de een de melodie, de ander de begeleiding. Spelenderwijs worden vaardigheden bijgebracht als legato, staccato, zacht en hard spelen, en de eerste basistechnieken. Als we toch bezig zijn, gaan we een beetje leren noten lezen en ontdekken wat een vioolsleutel is en wat een bassleutel. Stap voor stap, toets voor toets.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Voorbereidend piano | 5-6 jaar

start: 10/09/19 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

€ 520.00
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER MUZIEKCURSUSSEN VOOR DE KLEINSTEN 0-6 JAAR:

Voorbereidende lessen piano begint natuurlijk heel eenvoudig, maar al snel klinken de eerste mooie geluiden en liedjes.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen