Voorbereidend gitaar 5-6 jaar

van rustig tot rock

Elke kleine gitarist kan uitgroeien tot een grote gitaarheld. Daarvan zijn talloze voorbeelden in even zovele genres. De gitaar is veelzijdig, kan rocken, maar ook heel rustig en intiem klinken. Hoe dan ook, we beginnen bij het begin. Eerst de losse snaren mooi aantokkelen met de rechterhand. Daarna komt de linkerhand erbij. We spelen een melodietje of akkoorden door snaren samen te laten klinken. We kijken naar het notenschrift. We zingen en doen spelletjes, waarmee het gehoor en het gevoel voor ritme worden ontwikkeld. Er wordt met fantasie gespeeld en er wordt samengespeeld. De kleine gitaarheld is geboren.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Voorbereidend gitaar | 5-6 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

€ 520.00
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER MUZIEKCURSUSSEN VOOR DE KLEINSTEN 0-6 JAAR:

Er wordt met fantasie gespeeld en er wordt samengespeeld. De kleine gitaarheld is geboren.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen