Voorbereidend dwarsfluit 
4-6 jaar

Dwarsfluit: blazen en luisteren

De dwarsfluit is een mooi glanzend muzieksieraad, met een betoverende, heldere klank.

Omdat het instrument voor jonge kinderen te groot en te zwaar is, wordt er in de voorbereidende dwarsfluitlessen gespeeld op een zogenaamde NUVO-fluit. Deze is iets kleiner en lichter en daarom makkelijker te bespelen. De grepen zijn hetzelfde als die van de dwarsfluit.

We spelen het eerste jaar op het gehoor. Door eerst liedjes te zingen en vervolgens op fluit te spelen, raken de kinderen vertrouwd met de grepen. Zo kunnen ze aan het eind van het eerste jaar al een heleboel liedjes spelen. Met muziekspelletjes wordt een beroep gedaan op de fantasie en worden alle nodige muzikale vaardigheden ontwikkeld.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Voorbereidend dwarsfluit | 4-6 jaar

start: 10/09/19 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

€ 520.00
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER MUZIEKCURSUSSEN VOOR DE KLEINSTEN 0-6 JAAR:

In de voorbereidende lessen dwarsfluit wordt daarom gespeeld op een zogenaamde pijperfluit. Deze is iets kleiner en lichter.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen