Voorbereidend cello 4-6 jaar

Stap voor stap de cello veroveren

De cello is best een groot instrument, zeker voor een kleine leerling. Gelukkig zijn er ook kleine cello’s (de achtste of kwart cello’s) speciaal voor de kleine cellist. We beginnen op losse snaren. Eerst strijken en een mooie toon maken. Daarna komen de vingers van de linkerhand op de snaren. Met muziekspelletjes ontwikkelen we het gehoor en het gevoel voor ritme. Zo veroveren we langzamerhand de cello. Er wordt ook samen met anderen muziek gemaakt, dat klinkt machtig. Ondertussen worden de eerste stappen gezet om noten te lezen. Weldra worden de eerste echte liedjes gespeeld.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Voorbereidend cello | 4-6 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

€ 520.00
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER MUZIEKCURSUSSEN VOOR DE KLEINSTEN 0-6 JAAR:

Met muziekspelletjes ontwikkelen we het gehoor en het gevoel voor ritme. Zo veroveren we langzamerhand de cello.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen