Voorbereidend blokfluit 
4-6 jaar

De blokfluit blijft bijzonder

In het programma van Muziek- en Dansschool Amstelveen staat de blokfluit bij alle leeftijden. Dat is logisch, want deze houten fluit, die in zijn eeuwenlange bestaan nauwelijks is veranderd, is een schitterend instrument, een oer-instrument. De jonge blokfluitist leert blazen. Blazen kan namelijk op veel verschillende manieren. De jonge blokfluitist leert luisteren, leert fantaseren, zingt en speelt. Ondertussen groeit de vertrouwdheid met het notenschrift. Zo komt het blokfluitspel geleidelijk en langs natuurlijke weg tot stand.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Voorbereidend blokfluit | 4-6 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

€ 520.00
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER MUZIEKCURSUSSEN VOOR DE KLEINSTEN 0-6 JAAR:

De jonge blokfluitist leert luisteren, leert fantaseren,
zingt en speelt.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen