Volksmuziekensemble 6-21 jaar

Een hele wereld in Amstelveen

In Amstelveen ligt de hele wereld aan je voeten. Muziek is van alle rangen en standen én van alle volkeren. Het Volksmuziekensemble bestaat uit gevorderde instrumentalisten die volksmuziek uit de hele wereld spelen. Van Latijns-Amerikaanse volksmuziek tot Jiddische Klezmermuziek, van Ierse Jigs & Reels tot Oost-Europese Balkanmuziek. Dat spreekt je aan, of dat spreekt je enorm aan. In het ensemble spelen blokfluiten, dwarsfluiten, klarinetten, soms ook hobo en tin whistle, violen, accordeons, gitaren en bas. Robert Baas is de leider van het ensemble.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het? Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Volgt u lessen bij Muziek- en Dansschool Amstelveen, dan is deelname gratis. U wordt door je docent uitgenodigd voor een instrumentaal ensemble of koor dat het best bij u past. Volgt u geen les, dan kunt u in de meeste gevallen auditie doen en wordt voor deelname een vergoeding gevraagd.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Samenspel/orkesten

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

€ 255.00
AANMELDEN

Deel deze pagina

Share with your friends


Submit

MEER ENSEMBLES, ORKESTEN EN BANDS:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen