Viool volwassenen

de gevoelige snaar in veel muziek

Of u nu gaat voor een romantisch concert, een uitgelaten Weense wals of opzwepende zigeunermuziek, in alle gevallen is de viool daarbij betrokken. De viool is een veelzijdig instrument en raakt bij menigeen al gauw de gevoelige snaar. U voert melodieus de boventoon – in een orkest, een klein klassiek ensemble, maar ook een volksmuziekensemble is mogelijk, een pop- of gipsy jazzband. Voor een beetje show mag u best gevoelig zijn. Kijk naar Janine Janssen, Stéphane Grappelli  of Nigel Kennedy. Toch zijn ook zij gewoon begonnen bij het begin.

Kijk naar Janine Janssen, Stéphane Grappelli  of Nigel Kennedy. Toch zijn ook zij gewoon begonnen bij het begin.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Viool | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen