Viool 7-12 jaar

de gevoelige snaar in veel muziek

Of je nu gaat voor een prachtig klassiek concert, een Weense wals of opzwepende zigeunermuziek, je kunt niet om de viool heen. Een viool is een veelzijdig instrument en raakt bij jong en oud, klein en groot al gauw de gevoelige snaar. Je voert melodieus de boventoon – in een orkest, een klein klassiek ensemble, maar ook bijvoorbeeld in een volksmuziekensemble, een pop- of jazzband. Een beetje show mag er ook bij. Kijk naar Janine Janssen of André Rieu. Heerlijk toch? Maar ook zij zijn gewoon begonnen bij het begin.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Viool | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE CURSUSSEN 6-12 JAAR:

Of je nu gaat voor een prachtig klassiek concert,
een Weense wals of opzwepende zigeunermuziek,
je kunt niet om de viool heen.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen