Tuba volwassenen

kampioen in de laagte

Tuba en contrabas zijn de aangewezen instrumenten voor de lage tonen in het orkest. De tuba wint het op geluidssterkte. De enorm lange opgerolde buis van de tuba wordt bekroond met een grote glimmende beker. Daar zit ‘t ‘m in. Een tuba is niet veroordeeld tot alleen de baspartij, er zijn meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld in het fantastische Tubaconcert van de Engelse componist Ralph Vaughan Williams, of in de Wals voor Mippy, een tubawals die Leonard Bernstein componeerde voor het hondje van zijn broer. En zo is er nog veel meer muziek, ook in lichtere genres, waarin u zich op de tuba heerlijk kunt uitleven.

Er is veel muziek, ook in lichtere genres, waarin u zich op de tuba heerlijk kunt uitleven.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Tuba | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen