Tuba 7-12 jaar

kampioen in lekker laag

De tuba kan heel laag. Om zo laag te kunnen moet je een bijzonder lange buis (tube) hebben. Ooit ontdekte een slimmerik dat die buis niet recht hoeft te zijn. Je kunt ‘m ook oprollen. Zet er een mondstuk op, ventielen, een grote glimmende beker, en voilà. Blijft een flinke jongen, die tuba, maar met wat passen en meten kom je er mee weg. Op de tuba blaas je natuurlijk meestal de baspartij. Je bent onmisbaar in een orkest en in allerlei soorten bands. Er zijn ook concerten geschreven waarin de tuba van onder tot boven schittert, grappige walsjes en filmmuziek. Saai hoeft het zeker niet te zijn!

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Tuba | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE CURSUSSEN 6-12 JAAR:

Op de tuba blaas je natuurlijk meestal de baspartij.
Je bent onmisbaar in een orkest en in allerlei soorten bands.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen