Trompet volwassenen

Met de trompet in het middelpunt van de belangstelling

Met zijn hoge en heldere tonen eist de trompet een glansrol op. Luistert u naar de eerste Promenade of de spetterende solo in Samuel Goldenberg en Schmuyle van Moessorgski’s Schilderijen van een tentoonstelling. Het kan ook wat ingetogener. Dan laat u jazztrompettist Jarmo Hoogendijk, een bewonderaar van Louis Armstrong, aan het woord. En het kan hipper. Luister hoe Colin Benders van The Kyteman Orchestra met zijn trompet een belangwekkend spoor trekt in de pop- en hiphopscene. Het is allemaal mogelijk. Wat u wilt.

Met zijn hoge en heldere tonen
eist de trompet een glansrol op.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Trompet | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen