Trompet 7-12 jaar

Met de trompet in het middelpunt van de belangstelling

Met een trompet heb je iets belangrijks te vertellen. Je steekt ‘m in de lucht en daar komen die hoge en heldere tonen. Kan niet missen. In een partijtje swingende jazz of in een klassiek concert, in de taptoe of de militaire kapel.  Je kent vast The Kyteman Orchestra. Colin Benders, alias Kyteman, kreeg een trompet toen hij drie jaar was, maar mocht er toen nog niet op spelen. Dat is inmiddels wel even anders. Ook in pop en hiphop heeft de trompet dus wat te vertellen. Ben je te jong voor trompetles, probeer dan een korte cursus pockettrompet.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Trompet | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE CURSUSSEN 6-12 JAAR:

Met een trompet heb je iets belangrijks te vertellen.
Je steekt ‘m in de lucht en daar komen die hoge en heldere tonen.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen