Trombone volwassenen

Trombone/Wittenberns, machtig mooi

De trombone is een indrukwekkend lid van de koperblazers, dat al in de Renaissance zijn intrede deed. Tegenwoordig hoort u zijn machtige geluid in het klassieke orkest, harmonie- en fanfareorkesten, in jazz en popmuziek. De trombone is het enige koperinstrument dat geen ventiel heeft om verschillende tonen te maken, maar een schuif. Een geoefende trombonist kan hiermee lezen en schrijven in alle denkbare muziek. Op YouTube demonstreert Christopher Bill dit weergaloos in zijn bewerking van Michael Jacksons ‘Thriller’ voor vier trombones. U bent meteen verkocht.

Wat je ermee kunt? Op YouTube demonstreert Christopher Bill dit in zijn bewerking van Michael Jacksons ‘Thriller’ voor vier trombones.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Trombone/Wittenberns | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen