Trombone 7-12 jaar

Trombone/Wittenberns, machtig mooi

De trombone hoort bij de koperblazers en heeft iets indrukwekkends. In de eerste plaats: het machtige geluid. Dat hoor je in het klassieke orkest, harmonie- en fanfareorkesten, en ook in jazz en popmuziek. Dan is er die schuif. Blijf op veilige afstand. De trombone is het enige instrument dat geen ventiel heeft om verschillende tonen te maken, zoals een trompet, maar een enorme schuif. Vroeger was het nog een heel karwei om die schuif te bedienen: hij schoot nog wel eens uit, of de trombonist kreeg een tand door zijn lip. Dat gaat nu allemaal veel soepeler. Je kunt je dus helemaal uitleven op het bespelen van dit machtig mooie instrument.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Trombone/Wittenberns | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE CURSUSSEN 6-12 JAAR:

Je kunt je helemaal uitleven op het bespelen van
dit machtig mooie instrument.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen