Toneelles, korte cursus 9-12 jaar

Wil je (leren) toneelspelen?

Op het toneel mag alles: boos worden of juist erg verdrietig zijn. Schreeuwen van plezier, hartstikke gek doen of juist iets doen waardoor iedereen denkt dat het echt is. Heb je weleens een oud vrouwtje beroofd? Ruzie gemaakt met je broertje over de afwas? Gespookt op een verlaten kerkhof? Of een feestje gevierd met zombies? Op toneel kan alles wat je bedenkt!

Hoe speel je een dramatische scene, wat is het geheim van komedie? In deze cursus behandelen we heel veel verschillende kanten van acteren. In een vertrouwde omgeving waarin je jezelf kan zijn, leer je (toneel)spelenderwijs elementen als houding, stemvoordracht en emoties te gebruiken om het publiek mee te nemen in het verhaal dat je wilt vertellen.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Op dit moment geen cursussen beschikbaar.

Deel deze cursus

Share with your friends


Submit

MEER MUSICAL EN THEATER CURSUSSEN:

Hoe speel je een dramatische scene, wat is het geheim van komedie? In deze cursus behandelen we heel veel verschillende kanten van acteren.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

menu