Toneelles 9-12 jaar

Elk speelt zijn rol

Op het toneel wordt drama gemaakt. Dat doe je om mensen in de zaal mee te nemen in een verhaal. Vondel schreef bij de opening van de oudste schouwburg in Amsterdam: ‘De wereld is een schouwtoneel, elk speelt zijn rol en krijgt zijn deel’. Dat geldt nog steeds. Je maakt kennis met de grondbeginselen van drama om je rol op het toneel te kunnen spelen. Elementen als houding, stemgebruik, inleving, emoties en voordracht komen aan bod. Mensen uit het vak helpen je met teksttoneel en improvisatie. Hoe speel je een dramatische scène, wat is het geheim van komedie. Drama is de basis van alle expressieve kunsten. Na deze cursus weet je het.

Wil je meer met toneel doen? Kijk dan eens bij de Musicalklas of bij de Korte Cursus Musicaldans.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Toneel – jaarcursus | 9-12 jaar

start: 02/09/19 aantal lessen: 39
locatie: Stadshart tijdstip: Zaterdag, 11.15 tot 12.15 uur
docent: Dennis Vergert

€ 445.00
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER MUSICAL EN THEATER CURSUSSEN:

Op het toneel mag alles: boos worden of juist erg verdrietig zijn. Schreeuwen van plezier, hartstikke gek doen of juist iets doen waardoor iedereen denkt dat het echt is.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen