Toetsen&snarencombo 7-10 jaar

Lekker muziek maken op gitaar en keyboard

Als je op Orion les hebt, kun je direct na school lekker muziek maken. In een groepje, gezellig met vrienden of vriendinnen, pakken we de gitaar en het keyboard. De oriënterende cursus Toetsen&snarencombo bestaat uit 3 blokken van 9 lessen, waarin je zowel gitaar als keyboard leert spelen.

Gitaar en keyboard zijn beide zowel melodische als harmonische instrumenten. Je kunt er melodieën en akkoorden op spelen. Als je akkoorden speelt, kun je snel bekende liedjes meespelen,  zangers (of andere instrumenten) begeleiden, en dus fijn samenspelen. Daarnaast leer je melodieën te spelen, wordt er gewerkt aan je algemene instrumentale beheersing, de ontwikkeling  van je muzikale gehoor en het lezen van notenschrift.

De cursus leert ook wat jezelf aan muzikaliteit in je hebt en legt een basis voor verdere stappen, zoals het instrumentale onderwijs op Muziek- en Dansschool Amstelveen. Voor de cursus ben je niet verplicht om een instrument aan te schaffen, het mag natuurlijk wel. De docenten kunnen je helpen en adviseren. Gitaar en keyboard zijn relatief handzame instrumenten, die in verschillende prijsklassen zijn te verkrijgen, en in de huiselijke omgeving geen overlast hoeven te bezorgen. Aan het eind van de cursus geef je een – voor menigeen ongetwijfeld verrassend – optreden op de muziekschool!

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Toetsen&Snarencombo | 7-10 jaar

start: 14/01/19 aantal lessen: 9
locatie: Orion tijdstip: Maandag, 16.00 tot 17.00 uur
docent: nvt

€ 120.00
AANMELDEN

Toetsen&Snarencombo | 7-10 jaar

start: 15/04/19 aantal lessen: 9
locatie: Orion tijdstip: Maandag, 15.30 tot 16.15 uur
docent: nvt

€ 120.00
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER MUZIEKCURSUSSEN ORIËNTEREND 6-12 JAAR:

Op gitaar en keyboard kun je melodieën en akkoorden op spelen. Als je akkoorden speelt, kun je snel bekende liedjes meespelen, zangers (of andere instrumenten) begeleiden.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen