Slagwerk/drums pop/jazz volwassenen

motor van de muziek

In een band is slagwerk praktisch onmisbaar. Zonder drummer heeft de motor weinig pit, de motor die ervoor zorgt dat de muziek gaat ‘grooven’ en dat de voeten van de vloer gaan. Drummen is niet eenvoudig maar wel dankbaar werk. U gebruikt uw hele lijf, handen en voeten in aparte ritmes, en dat moet wel even zorgvuldig worden opgebouwd. Dan hebt u ook wat. Kijk met welk zichtbaar genoegen Cesar Zuiderwijk van Golden Earring het in Radar Love voor elkaar krijgt. Kwestie van veel doen en goed oefenen. Niet alleen in de pop, ook in de jazz kunt u uw drumenergie uitstekend kwijt.

Als drummer bent u de motor van de muziek.
U zorgt ervoor dat de muziek gaat ‘grooven’
en dat de voeten van de vloer gaan.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Slagwerk | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen