Slagwerk/drums pop/jazz 12-21 jaar

motor van de muziek

Een band kan al gauw niet zonder drums. Als drummer ben je de motor, je zorgt ervoor dat de muziek gaat ‘grooven’ en dat de voeten van de vloer gaan. Leuk. Moet je wel wat voor doen. Je gebruikt je hele lijf, handen en voeten in aparte ritmes. Dat lijkt ingewikkeld. Kijk voor de grap eens hoe Cesar Zuiderwijk van Golden Earring het in Radar Love voor elkaar krijgt. Kwestie van veel doen en goed oefenen. Niet alleen in de pop, ook in de jazz kun je trouwens je drumenergie uitstekend kwijt.

Als drummer ben je de motor van de muziek.
Je zorgt ervoor dat de muziek gaat ‘grooven’
en dat de voeten van de vloer gaan.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Slagwerk | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen