Saxofoon volwassenen

Swingen en zuchten op de saxofoon

Noem enkele flamboyante saxofonisten, en u hebt meteen de essentie te pakken. Candy Dulfer, John Coltrane, Benjamin Herman. De saxofoon is een zeer expressief instrument, dat swingt en zucht, schreeuwt en fluistert, om het even in pop, jazz of filmmuziek met sluipende roze panters. In de vorige eeuw heeft de saxofoon ook zijn plaats veroverd in de klassieke muziek. Componisten, met name in Frankrijk, waren gefascineerd door het uitgesproken jazzy karakter. Hebt u het lef om te blazen, het repertoire ligt klaar in alle geuren en kleuren.

De saxofoon is een zeer expressief instrument, dat swingt en zucht, schreeuwt en fluistert, om het even in pop, jazz of filmmuziek.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Saxofoon | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen