Saxofoon 7-12 jaar

hij swingt en hij zucht

Zeg je saxofoon, dan zeg je Candy Dulfer. Of Pink Panther, John Coltrane, Boléro – rekenen we ook goed. In popmuziek, filmmuziek, jazz maar zeker ook in klassieke muziek heeft de saxofoon een plekje veroverd. Het moet je aanspreken, die veelzijdigheid en die afwisseling van nu eens zwoel zuchten, dan weer hartstochtelijk scheuren. Zie jij het voor je: ogen dicht, vingers op de kleppen, klaar om je adem door dit prachtige instrument te jagen? Ben je nog iets te jong, dan kun je eerst een korte cursus saxonett proberen.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Saxofoon | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE CURSUSSEN 6-12 JAAR:

Zie jij het voor je: ogen dicht, vingers op de kleppen,
klaar om je adem door dit prachtige instrument te jagen?

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen