Volwassen Project Orkest

Drie projecten in het jaar

Het Volwassen Project Orkest van Muziek- en Dansschool Amstelveen staat voor samen leren in een ontspannen en gezellige sfeer. Gestart in het cursusjaar 2013-2014 biedt het orkest volwassen leerlingen en volwassenen in het algemeen met minimaal drie jaar les de mogelijkheid om samen te spelen in een orkest.

Er wordt per cursusjaar gewerkt in drie verschillende blokken van negen weken. Elk blok heeft een eigen thema, de thema’s voor dit jaar zijn:

Blok 1: Thema Klezmer. Periode: 3 okt t/m 5 dec (-24 okt) o.l.v. Robert Baas en Irma Bouwmeester.

Blok 2: Muziek kan verwarren, ontroeren, swingen of meeslepend zijn. Dit alles zit in blok 2! Periode: 9 jan t/m 13 mrt (-20 feb) o.l.v. Robert Baas.

Blok 3: Thema: Klassieke muziek met een verhaal. Periode: 27 mrt t/m 5 juni (-24 april en 1 mei) o.l.v. Irma Bouwmeester.

De laatste repetitieavond wordt afgesloten met een slotpresentatie.

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het? Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Volgt u lessen bij Muziek- en Dansschool Amstelveen, dan is deelname tot 21 jaar gratis. U wordt door de docent uitgenodigd voor een instrumentaal ensemble of koor dat het best bij u past. Volgt u geen les, dan kunt u in de meeste gevallen auditie doen en wordt voor deelname een vergoeding gevraagd.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Projectorkest | volwassenen

start: 09/01/19 aantal lessen: 9
locatie: Stadshart tijdstip: Woensdag, 20.30 tot 21.30 uur
docent: nvt

€ 120.00
AANMELDEN

Projectorkest | volwassenen

start: 28/03/19 aantal lessen: 9
locatie: Stadshart tijdstip: Woensdag, 20.30 tot 21.30 uur
docent: Irma Bouwmeester

€ 120.00
AANMELDEN

Deel deze pagina

Share with your friends


Submit

MEER ENSEMBLES, ORKESTEN EN BANDS:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen