Popbands 6-21 jaar

Optreden voor swingende zalen

Popbands

Samen popmuziek maken (6-21 jr)

In de Popbands maak je samen popmuziek. Yes. Die sensatie komt al snel in zicht als je les hebt op Muziek- en Dansschool Amstelveen. Er zijn namelijk twee niveaus waarin de Popbands spelen: beginnend en gevorderd. De beginnende Popbands spelen acht weken samen. Je werkt toe naar een zinderende Popavond. Na de Popavond worden er weer nieuwe Popbands gevormd. Zo leer je in korte tijd samenspelen in een band. De Popbands voor gevorderden spelen minimaal een jaar samen. In deze periode speel je veel samen en treed je ook regelmatig op. Je vormt een hechte groep en leert om op elkaar in te spelen. De bands staan onder leiding van Theo Boddeke, Peter Bergman, Regien Gorter en Pieter-Jan Nijessen.

Big Band ‘PeeWee’s Problem’

Swingen dat het een lust is (6-21 jr)

Ben je inmiddels een stevig door de wol geverfde saxofonist, trompettist of pianist en zeg jij Swing Is The Thing, dan ben je toe aan Big Band ‘PeeWee’s Problem’. Je speelt een repertoire van afwisselend jazz tot latin, met een vleugje ska hier, een toefje pop daar. Als er behoefte is aan vocals of extra instrumenten, worden die ergens uit de kast getrokken. Wat is dan het probleem? Dat is er niet. Tenzij je moeite hebt met te leuk of te succesvol. Big Band ‘PeeWee’s Problem’ had in twee jaar tijd meer dan 50 optredens onder leiding van Pim Wittenberns! Wie zei u? Ah, PW.

Slagwerkgroep

Optreden voor swingende zalen (6-21 jr)

Na ongeveer drie jaar les kun je worden uitgenodigd voor de Slagwerkgroep. Je wordt vertrouwd gemaakt met verschillende slaginstrumenten en voert hiermee tal van ritmische nummers uit. Absolute hoogtepunten zijn je optredens tijdens popavonden en concerten, waarbij je niet gek moet staan te kijken als de hele zaal meeswingt! Rob van den Oever is leider van de Slagwerkgroep.

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Volgt uw kind lessen bij Muziek- en Dansschool Amstelveen, dan is deelname gratis. Uw kind wordt door je docent uitgenodigd voor een instrumentaal ensemble of koor dat het best bij hem/haar past. Volgt uw kind geen les, dan kan in de meeste gevallen auditie worden gedaan en wordt voor deelname een vergoeding gevraagd.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Samenspel/orkesten

start: 02/09/19 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

€ 270.00
AANMELDEN

Deel deze pagina

Share with your friends


Submit

MEER ENSEMBLES, ORKESTEN EN BANDS:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen