Popbandklas 9-14 jaar

Rock around the band

Wil je rocken in een popband, maar weet je nog niet op welk instrument? Dan is de Popbandklas de juiste cursus voor jou! In een jaar krijg je alle instrumenten van een popband in je handen. Je swingt op drums en bekkens, zingt de sterren van de hemel, speelt de mooiste melodieën op een keyboard en coole riffs op de elektrische gitaar en basgitaar. Omdat het kan! Zo kom je er al rockend achter welk instrument het beste bij jou past.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Popbandklas (kort) | 9-14 jaar

start: 16/01/19 aantal lessen: 9
locatie: Stadshart tijdstip: Woensdag, 15.00 tot 16.00 uur
docent: Pieter-Jan Nijessen

€ 145.00
AANMELDEN

Popbandklas (kort) | 9-14 jaar

start: 25/04/19 aantal lessen: 9
locatie: Stadshart tijdstip: Woensdag, 15.00 tot 16.00 uur
docent: Pieter-Jan Nijessen

€ 145.00
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER MUZIEKCURSUSSEN ORIËNTEREND 6-12 JAAR:

Je kruipt achter het drumstel, zingt je stem schor, pingelt op het keyboard en speelt rifjes op de elektrische gitaar en de basgitaar.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen