Piano Pop/Jazz volwassenen

ritme, mooie akkoorden en die goede baslijn: het zit er allemaal in

Als u behoefte hebt om uw talenten in het ‘lichte’ genre te ontwikkelen, dan biedt de cursus piano/lichte muziek uitkomst. U duikt in het pop- en jazzrepertoire, u pluist de zaken haarfijn uit. Hoe speelt u die melodie, hoe pakt u dat ritme, hoe krijgt u die akkoorden en de baslijn er goed in. De piano is een totaalinstrument, en doet dus mee in alle facetten van een nummer. Dat maakt dat u even soepel  solo te werk kan gaan als in groepsverband, ondersteunend of opzwepend. In het merendeel van de pop- en jazzbands speelt de piano een rol van betekenis.

Hoe speelt u die melodie, hoe pakt u dat ritme, hoe krijgt u die akkoorden en de baslijn er goed in?

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Piano Pop/Jazz | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen