Piano Pop Jazz 12-21 jaar

ritme, mooie akkoorden en die lekkere baslijn: het zit er allemaal in

In deze cursus laat je het klassieke repertoire rusten en stort je je vol overgave op het ‘lichte’ werk, pop en jazz. Licht is niet per se minder zwaar of easy, het is vooral anders. Goede popsongs en jazznummers zitten geraffineerd in elkaar. Jij leert hoe je die in je vingers krijgt. Hoe speel je die melodie, hoe pak je dat ritme, hoe krijg je de akkoorden en die baslijn er goed in. Het mooie van de piano is dat het er allemaal in zit. Aan jou om het eruit te halen. Met de ‘lichte’ piano kun je solo aan de slag, maar natuurlijk ook in een pop- of jazzband.

Goede popsongs en jazznummers zitten geraffineerd in elkaar.
Jij leert hoe je die in je vingers krijgt.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Piano Pop/Jazz | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen