Piano Klassiek volwassenen

klassiek geval van prachtig en machtig

Het maakt de piano niet uit of u net begint of al ervaring hebt. Alle mogelijkheden liggen klaar onder  de zesendertig zwarte en achtenvijftig witte toetsen. En aan muziek geen gebrek.  Op alle niveaus, van eenvoudig tot virtuoos, is veel moois geschreven. Bach, Mozart, Beethoven, Grieg,  Chopin, Liszt en Satie – om maar een greep te doen – schreven stapels muziek voor piano solo. Daarnaast kunt u zich ook richten op samenspel en begeleiding. In deze cursus voert klassiek de boventoon. Af en toe een verfrissend uitstapje naar het populaire genre is alleszins bespreekbaar.

Bach, Mozart, Beethoven, Grieg,  Chopin, Liszt en Satie – om maar een greep te doen – schreven stapels muziek voor piano solo.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Piano | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen