Piano Klassiek 7-12 jaar

geval van prachtig en machtig

Zesendertig zwarte en achtenvijftig witte toetsen: daar liggen ze dan, allemaal voor jou en jouw tien vingers. Reken maar uit wat je daarmee kunt. Melodie, ritme, begeleiding, akkoorden, lage tonen, hoge tonen. In je eentje kun je je prima vermaken. Er is veel muziek geschreven voor piano solo door beroemde klassieke componisten als Chopin, Mozart, Beethoven en Grieg. Op de piano kun je ook uitstekend samenspelen met anderen. In deze cursus speel je vooral klassiek, maar af en toe ook een song van The Beatles, Adele of Michael Jackson. Omdat het kan. Beginnen je vingers al te jeuken? Goed zo.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Piano | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE CURSUSSEN 6-12 JAAR:

In deze cursus speel je vooral klassiek,
maar af en toe ook een song van The Beatles,
Adele of Michael Jackson

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen