Piano-ensembles 6-21 jaar

Vijf piano-ensembles, één passie

Welk instrument je ook wilt leren spelen, jij moet het doen. Oefenen, naar les, en nog eens oefenen. Voor de piano is dat niet anders. En ook voor de piano geldt: samenspelen zorgt voor nog meer plezier en snellere vorderingen. Muziek- en Dansschool Amstelveen heeft vijf piano-ensembles. Na je tweede lesjaar deelt je docent je in. Je speelt vier maanden in een ensemble, daarna zijn andere leerlingen aan de beurt. Ensembles 1 tot en met 4 zijn voor de derde- en vierdejaars leerlingen. Het 5de ensemble is voor de vijfde- en zesdejaars.

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Volgt uw kind lessen bij Muziek- en Dansschool Amstelveen, dan is deelname gratis. Uw kind wordt door je docent uitgenodigd voor een instrumentaal ensemble of koor dat het best bij hem/haar past. Volgt uw kind geen les, dan kan in de meeste gevallen auditie worden gedaan en wordt voor deelname een vergoeding gevraagd.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Samenspel/orkesten

start: 02/09/19 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

€ 270.00
AANMELDEN

Deel deze pagina

Share with your friends


Submit

MEER ENSEMBLES, ORKESTEN EN BANDS:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen