Muziekproductie 12-21 jaar

Muziek maken en bewerken met de computer

In de cursus muziekproductie leer je hoe je met de computer je eigen muziek maakt of bewerkt. Wil je weten hoe je met je laptop elektronische muziek zoals Dubstep of House kunt maken? Of heb je al een paar tracks gemaakt en wil je weten hoe je ze nog beter kunt laten klinken? Of speel je een instrument en wil je weten hoe je jezelf kunt opnemen en dan nog met de computer een drum- of keyboard-partij erbij kunt maken? De computer is ook een heel handige tool wanneer je bezig bent met songwriting.

De lessen worden gegeven in de opnamestudio van de muziekschool. Het is handig wanneer je zelf een computer met een muziekprogramma hebt maar het is niet noodzakelijk om de cursus te kunnen volgen.

In begin van de cursus ga je meestal met het programma GarageBand van Apple werken. Andere muziekprogramma’s die in de les gebruikt kunnen worden zijn bij voorbeeld Logic Pro of Ableton Live. Ook kun je kennis maken met bekende plugins zoals Massive of FM8. Je leert hoe je synthesizers en drumcomputers programmeert en hoe de meest gebruikelijke effectapparatuur werkt.

In de cursus muziekproductie leer je hoe je met de computer je eigen muziek maakt of bewerkt.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Muziekproductie

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: Stadshart tijdstip: Woensdag
docent: Peter Bergman

€ 585.00
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER EXTRA MUZIEKCURSUSSEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen