Koor select 10-14 jaar

Net even een toontje hoger

Net even een toontje hoger en een tandje erbij. Dat kan, als je ervaring hebt opgedaan in een van onze koren. Je wilt meer, je hebt aanleg. Dan is Koor Select geknipt voor jou. Meerstemmige liedjes, waarin de lat een tikje hoger wordt gelegd, vormen de uitdaging. Je wordt professioneel gecoacht door Willemijn Bonder. Het resultaat is verbluffend en zeker om trots op te zijn.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Koor select | 10-14 jaar

start: 02/09/19 aantal lessen: 39
locatie: Stadshart tijdstip: Maandag, 16.30 tot 17.30 uur
docent: Willemijn Bonder

€ 270.00
AANMELDEN

Deel deze cursus

Share with your friends


Submit

MEER KOREN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen