Klarinet volwassenen

de klarinet heeft het hoogste woord

De klarinet is een prominent lid van de grote familie van houtblazers. Zijn karakteristieke geluid en zijn grote bereik hebben hem geliefd  gemaakt in allerhande gezelschappen, als solist of in samenspel. Denk aan het prachtige Klarinetconcert van Mozart of het Klarinettrio van Brahms. Ook in swingende jazz-, pop- of wereldmuziek voelt de klarinet zich thuis. In Jiddische muziek heeft de klarinet vaak het hoogste woord. Hij jammert of lacht en kletst er vrolijk op los. Een eerlijk en heerlijk instrument.

Zijn karakteristieke geluid en zijn grote bereik hebben hem geliefd gemaakt in allerhande gezelschappen, als solist of in samenspel

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Klarinet | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen