Klarinet 7-12 jaar

de klarinet heeft het hoogste woord

De klarinet is lid van de familie van houtblazers. Soms is hij vrolijk – een klarinet kan lachen, wist je dat? – soms is hij ingetogen. Als het moet kwettert hij boven alles en iedereen uit, want het bereik van de klarinet is groot: van laag tot behoorlijk hoog. De klarinet is een allemansvriend en helemaal niet verlegen. Hij doet zijn zegje net zo makkelijk in klassieke muziek als in jazz, swing en dixieland. Pop is ook geen probleem. Spreekt de klarinet jou wel aan, maar ben je nog iets te jong, dan kun je een korte cursus saxonett proberen.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Klarinet | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE CURSUSSEN 6-12 JAAR:

Soms is hij vrolijk, soms is hij ingetogen.
Als het moet kwettert hij boven alles en iedereen uit!

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen