Kinderkoor Orion 6-12 jaar

samen zingen op de donderdagmiddag

Donderdagmiddag na school ben je welkom in Kinderkoor Orion. Daarin ga je plezier beleven aan het oefenen en uitvoeren van leuke liedjes. Tsja, wat is leuk. Nou wat dacht je van swingend en gezellig, mooi, grappig, gaaf en tof. Ontdek het lekker zelf. Daarna kun je er weer een week tegenaan. Zo’n uurtje zingen, dat lucht heerlijk op.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Kinderkoor – Orion | 6-12 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: Orion tijdstip: Donderdag, 17.30 tot 18.15 uur
docent: Laetitia Leemans

€ 255.00
AANMELDEN

Deel deze cursus

Share with your friends


Submit

MEER KOREN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen