Keyboard met beperking 7-12 jaar

omdat muziek geen beperkingen kent

Kinderen met een beperking kunnen net zo intens genieten van muziek als andere kinderen. Sterker nog: het genot straalt er vanaf. Voor hen is er een speciale cursus op keyboard. Op individueel niveau worden geluiden ontdekt en wordt de wondere wereld van de muziek verkend. Dat doet iets met je, absoluut. Door middel van een toegankelijk notenschrift, waarin met kleuren wordt gewerkt, komt deze wereld snel tot leven. Er wordt samengespeeld op keyboards en ieder draagt zijn onmisbare steentje bij. Muziek kent geen beperkingen  en is er voor iedereen.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Keyboard met beperking

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE CURSUSSEN 6-12 JAAR:

Op individueel niveau worden geluiden ontdekt
en wordt de wondere wereld
van de muziek verkend.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen