Keyboard 7-12 jaar

veelzijdig?

Op een keyboard doe je meer dan gewoon pianospelen. Met alle knoppen die op je keyboard zitten, tover je de geluiden van een compleet orkest tevoorschijn en maak je spannende geluidseffecten. Tel daarbij op dat een keyboard veel makkelijker is te versjouwen dan een piano en genoeg heeft aan een stopcontact. Dat geeft mogelijkheden, solo, maar ook in een band. Jazz, pop of latin, dat maakt niet uit. Al snel ben je onmisbaar. Je speelt melodie en ritme, je begeleidt, je ondersteunt met akkoorden en een baslijntje. Veelzijdig? Dat is nog zacht uitgedrukt.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Keyboard | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE CURSUSSEN 6-12 JAAR:

Veelzijdig? Dat is nog zacht uitgedrukt.
Je speelt melodie en ritme, je begeleidt,
je ondersteunt met akkoorden en een baslijntje.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen