Harp volwassenen

hip en sprankelend

De harp is een van de oudste instrumenten in de muziekgeschiedenis. Al eeuwenlang is dit instrument de metgezel van de mens en zijn muziek, in allerlei stijlen en genres. De laatste jaren is de belangstelling weer enorm gegroeid. Zoals de succesvolle harpiste Lavinia Meijer aanstekelijk laat horen, is er dan ook veel mogelijk. De harp is er in diverse soorten en maten, van concertharp tot elektrische harp, en is met z’n tijd meegegaan. Klassiek, volksmuziek, filmmuziek of pop: u creëert een wereld vol sprankelende muziek.

De laatste jaren is de belangstelling weer enorm gegroeid. Zoals de succesvolle harpiste Lavinia Meijer aanstekelijk laat horen

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar. De lessen van de jaarcursussen beginnen na de zomervakantie. Tussentijds instromen kan alleen als er een geschikte plek vrij komt. In beide gevallen neemt de betreffende docent contact met u op. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht. Hoe werkt het?Selecteer hieronder de cursus van uw keuze, vul uw gegevens in en rond de inschrijving af.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Harp | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen