Harp 12-21 jaar

hip en sprankelend

De harp is een van de oudste instrumenten in de muziekgeschiedenis. Al eeuwenlang is dit instrument de metgezel van de mens en zijn muziek, in allerlei stijlen en genres. De laatste jaren is de belangstelling weer enorm gegroeid. Zoals de succesvolle harpiste Lavinia Meijer aanstekelijk laat horen, is er dan ook veel mogelijk. De harp is er ook nog eens in diverse soorten en maten, van concertharp tot elektrische harp. Met de harp beland je in een wereld vol sprankelende muziek: klassiek , volksmuziek, filmmuziek en pop.

Met de harp beland je in een wereld
vol sprankelende muziek:
klassiek, volksmuziek, filmmuziek en pop.

DOCENT(EN)

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Lesgeld

Het lesgeld van de instrumentale/vocale cursussen is afhankelijk van de lesduur en de leeftijd van de cursist. Voor een compleet overzicht klik hier.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Harp | vanaf 7 jaar

start: 10/09/18 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

 
AANMELDEN

Share with your friends


Submit

MEER INSTRUMENTALE / VOCALE CURSUSSEN VOOR VOLWASSENEN:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen