Gitaarensembles 6-21 jaar

Plezier en uitdaging voor het ensemblespel

Gitaarensemble 1

Na een jaar samen met elkaar (6-21 jr)

Ben je al een jaar goed bezig op je gitaar, dan is de kans groot dat je wordt uitgenodigd om deel uit te maken van Gitaarensemble 1. Hierin leer je met meer dan twintig gitaristen om samen eenvoudige muziekstukken te spelen. Die worden opgefleurd en zo mogelijk nog fraaier gemaakt doordat er enkele blokfluiten of dwarsfluiten meespelen, en soms ook slaginstrumenten als xylofoon, tamboerijn of castagnetten. Een muziekfeest van het zuiverste water, geleid door ceremoniemeester Peter van Nieuwkoop.

Gitaarensemble 2

Uitdaging voor ensemblespel (6-21 jr)

In Gitaarensemble 2 wordt de lat een stukje hoger gelegd. Die uitdaging trekt jou wel. De arrangementen zijn wat lastiger, je moet meer inzetten op techniek, de ritmes zijn ingewikkelder. Samen wil je er een mooi geheel van maken. Dat loont de moeite, want kijk wat een prachtige muziek er op je lessenaar komt te staan: klassiek, maar ook opzwepende Spaanse muziek en popmuziek. Net als in Gitaarensemble 1 spelen ook in dit ensemble soms andere instrumenten mee.
Marcus de Jong is de leider van het ensemble.

Gitaarensemble 3

Voor gevorderden (6-21 jr)

Gitaarspelen zit in je bloed, je bent lekker op toeren en klaar voor de derde versnelling. Kom maar op. In Gitaarensemble 3 worden serieuze stukken uit het gitaarrepertoire ingestudeerd. Daarnaast stort je je op prachtige arrangementen van volksmuziek. Een klinkend resultaat om rillingen van te krijgen, daar doe je het voor. Ook in Gitaarensemble 3 spelen vaak andere instrumenten mee, zodat de klankkleur afwisselend is. Mirjam Cuijpers is de leider van het ensemble.

Gitaarensemble 4

Top of the bill (6-21 jr)

Martin Lichters is de leider van het ensemble.

Praktische informatie en aanmelden

Aanmelden

Selecteer hieronder de cursus van uw keuze. Vul uw gegevens in en rond de inschrijving af. Meestal kan uw kind meteen na de zomervakantie beginnen. De betreffende docent neemt contact met u op over een lesdag en –tijd. Heel soms is de belangstelling zo groot dat uw kind op de wachtlijst wordt geplaatst. Hoe lang een wachtlijst is, is moeilijk te zeggen: de kinderen worden in groepjes geplaatst van ongeveer gelijke leeftijd en gelijk niveau. Bij de korte cursussen ontvangt u circa twee weken voor aanvang definitief bericht.

Volgt uw kind lessen bij Muziek- en Dansschool Amstelveen, dan is deelname gratis. Uw kind wordt door je docent uitgenodigd voor een instrumentaal ensemble of koor dat het best bij hem/haar past. Volgt uw kind geen les, dan kan in de meeste gevallen auditie worden gedaan en wordt voor deelname een vergoeding gevraagd.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met de administratie. Voor de meest gestelde vragen klik hier.

Samenspel/orkesten

start: 02/09/19 aantal lessen: 39
locatie: nvt
docent: nvt

€ 270.00
AANMELDEN

Deel deze pagina

Share with your friends


Submit

MEER ENSEMBLES, ORKESTEN EN BANDS:

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht (bijv. instrument of cursusnaam) en druk op enter

Muziek en Dansschool Amstelveen